counter create hit

مطالب مرتبط:
با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

وب سایت بدونیم: آیا تصمیم دارید عشقتان را سورپرایز کنید؟ آیا در ذهنتان به دنبال ایده های ناب می گردید که به واسطه آن ها بتوانید عشقتان را خوشحال کنید؟ پس با ما همراه باشید.   مواد لازم:     کیک آماده یا کیک خانگی     فراستینگ آماده ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

دستور پخت میگو پلو جنوبی

مجله سرآشپز: میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز: برنج (خیس شده): 6 پیمانه میگو (پاک شده): 450 گرم ...

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

آشپزی رنگی – بال مرغ فر پز

وقتی یک غذا رو در فر درست می کنین هم مطمئنین به خوبی مغز پخت شده و هم روغن کمتری در درست کردنش استفاده شده. این بار بال مرغ رو به این شیوه طبخ می کنیم ، مطمئن باشین که کلی خوشمزه میشه. ...

با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید!

یکی از مهم ترین گروه هایی که بهتر است مصرف سرکه را در دستور خوراکی های روزانه خود قرار دهند، دیابتی ها هستند. نوشته با تهیه کیک کیت کت از تعطیلات لذت ببرید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ طرز تهیه ما ...

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید. ...

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

سالادها از پیش غذاهای فوق العاده هستند که همراه با غذا سرو می شوند. سالاد فصل، سالاد میگو، سالاد مرغ و… از جمله سالادهایی هستند که در انواع مختلف رژیمی، گیاهی و… تقسیم بندی می شوند. در طرز تهیه سالاد ...

سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند. نوشته سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

5 سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاد ...

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

قسمت دوازدهم سریال «پایتخت 5»، دیشب (دوشنبه 13 فروردین) با حذف برخی از صحنه ها روی آنتن رفت. دو بازیگر پایتخت در شبکه های اجتماعی واکنش نشان دادند.   ظاهرا یک سکانس از این قسمت سریال که رویاهای خانواده نقی معمولی پس از سقوط بالن در دریا را ...

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

نیلوفر رجایی فر، بازیگر نقش الیزابت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» می گوید که قبل از حضور در مجموعه پایتخت نسبت به داعش و جنایاتش آگاهی داشته؛ چون زندگی کردن در اروپا داعش را ملموس تر و آشناتر می کند.     خانواده نقی معمولی حالا دیگر آنقدر برای ...

ایده های جالب تزئین یخ برای میهمانی ها

تکه های رنگارنگ یخ های میوه ای، خوردن آب را هیجان انگیز می کنند، می توانید از میوه های مختلف و همین طور نعناع و گیاهان خوشبو برای این کار استفاده کنید. البته می توانید یخ ها را جدا جدا و یا با هم استفاده کنید. برای این کار می توانید میوه ها را خرد یا له کرده ( ...

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو سال 97: شش رنگ موی برتر سال

رنگ مو تاثیر بسیاری در زیبایی چهره خانم ها دارد. اما رنگ مو سال چیست؟ اگر شما هم به دنبال تغییر رنگ مو های تان هستید و نمی دانید چه رنگ مو هایی برای امسال مد شده است با ما همراه شوید. برترین های رنگ مو سال 2018   رنگ مو یاسی     رنگ موی […] ...

آموزش تصویری: آماده سازی از مستراح و دو مرغ و تره فرنگی

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی

بالا لطفا الهام مظفری: لوو (به فرانسوی: Vol au vent) از چرخ های یک لا حق. از داخل خالی از مواد غذایی و کامل. برای آماده سازی مستراح و دو مرغ و تره فرنگی ، خمیر بلبل با مرغ و تره فرنگی پر کردن. شما می توانید از قارچ و تره فرنگی را هم برای پر کردن خمیر و استفاده از آن در این مورد لوو و دو قارچ و موسیر. یک ظرف خوشمزه است که شما باید سعی کنید.     مواد لازم برای پر کردن ۴ عدد لوو: ۱۰ گرم کره ۱۵ گرم پیاز خرد شده ۱۵ گرم تره خرد شده ۳۰ گرم مرغ نمک و فلفل سياه به مقدار کافی یک قاشق چای خوری آرد ۳۰ میلی لیتر دور پلاگین ولووان: ۲۴۰ گرم خمیر هزارلا یک عدد تخم مرغ مواد لازم برای تزئین: شوید و جعفری تازه خرد شده   طرز تهیه: دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.     کره را در قابلمه ریخته و حرارت دهید. پیاز خرد شده و تره فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.     مرغ خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد را روی آن پاشیده و تفت دهید.   شیر را اضافه کنید و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید. آن را بچشید و نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تنظیم کنید.     خمیر را با وردنه پهن کنید و با یک قالب ۴ عدد دایره از خمیر‌ جدا کرده و با یک قالب کوچکتر ۴ عدد گل از خمیر ببرید.     وسط گل‌های کوچکتر را با قالب دایره‌ای ببرید تا شکل حلقه درآید.     روی خمیرهای دایره ای را تخم مرغی کنید و سپس حلقه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.     به مدت ۱۲ - ۱۳ دقیقه در فر بپزید.     سر خمیرهای پخته شده را با کمک چاقو ببرید و مواد پر کننده را داخل آن‌ها بریزید. به مدت ۳ دقیقه بپزید، سپس با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید.     طرز تهیه خمیر هزارلای ساده:     مواد لازم: دو و یک سوم پیمانه یا ۳۵۰ گرم آرد ساده ۱۴ قاشق غذاخوری یا ۲۱۰ گرم کره مقدار کمی نمک ۸ - ۱۰ قاشق غذاخوری آب سرد یک قاشق غذاخوری آبلیمو   طرز تهیه: ۱ - کره را حداقل ۲ ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید. ۲ - در یک ظرف آب و آبلیمو را ترکیب کرده و کنار بگذارید. ۳ - در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را ترکیب کنید. دقت کنید که همه مواد باید سرد باشند تا خمیر خوبی به دست آید. حتی می‌توانید کاسه آرد خود را هم در یخچال قرار دهید. ۴ - کره یخ زده را با دنده درشت مستقیما در مخلوط آرد رنده کنید. با یک چاقو کره را در آرد هم بزنید. کره منجمد راز این خمیر است و هرچه سردتر باشد خمیر ترد‌تر می‌شود. ۵ - مایع را اضافه کنید. اگر به همه آن نیاز نبود کمی از آن را نگه دارید. با استفاده از دست خمیر را به آرامی ورز دهید. دقت کنید که به اندازه کافی آب بریزید. آب بیش از حد اجازه نمی‌دهد خمیر پفکی داشته باشید. ۶ - خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک پلاستیک فریزر قرار داده و سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید مقداری از خمیری که نیاز دارید را استفاده کنید و باقیمانده آن را تا ۳ روز در یخچال قرار دهید. یا برای دفعه بعد فریز کنید. نکته یک: اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را از خمیرتان بگیرید آن را در فر داغ بپزید. نکته دو: وقتی خمیر را در فریزر قرار می‌دهید و بعد دوباره استفاده می‌کنید مقداری آب می‌اندازد بنابراین به این عامل هم توجه کنید.